Over Mio Sogno

Lingerie Mio Sogno opende in 1997 voor het eerst haar deuren. Tal van grote merken sierden de prachtige etalages. In 2003 gaf zaakvoerster Ann er een nieuwe wending aan en vervolledigde ze het gamma met een nog ruimer aanbod aan lingerie, nacht-en badmode. Op hun 15de jubileum onderging de winkel een totale metamorfose waardoor het assortiment alleen maar groeide en er een nieuwe instroom kwam van ver buiten de Denderstreek.

Toch blijft Ann niet stilzitten en haar droom voor uitbreiding naar een tweede winkel in Aalst kriebelde al een hele tijd. Fashionaddict & etalagiste Chantal, die zorgt voor de uitstraling van de etalages en de winkel, ontving de gasten in maart 2016 met veel liefde en passie voor mode in de nieuwe winkel in Aalst.

Samen scholen ze zich bij en volgen ze opleidingen om constant up to date te zijn met de allerlaatste nieuwe modellen en trends, zo geven ze elke unieke vrouw een persoonlijk en professioneel advies. Als lingerie-stylistes geven ze je een groot vertrouwen en raad om met de juiste lingerie huiswaarts te gaan… de positieve mond aan mondreclame geeft hen een boost om verder dan een ander te gaan.

www.miosogno.be